yoga 2018.jpg
lijntje.jpg

Yoga

prijs?

1e les: gratis
€10 per les
10-beurtenkaart:  € 85
10-studentenkaart: € 65(enkel op vertoon van studentenkaart van de school)

1e les?

Indien u een yogamatje hebt neem dit gerust mee. De studio beschikt over yogamatjes, blokjes, riemen en dekens voor gebruik. Zorg voor losse kledij en een flesje water. RESERVATIE VERPLICHT (klik op bovenstaande knop reserveer yoga en log in).

Wat?

Het in evenwicht brengen van ademhaling en beweging. Deze vorm van yoga bestaat uit een dynamisch geheel van ademtechieken en fysieke houdingen. Iedere les bestaat uit verschillende asana's (houdingen), die zorgen voor het versterken en openen van het volledige lichaam.  Het is een complete yogavorm die zowel de deur opent voor beginnende als gevorderde yogi's. 

Yin Yoga

Wanneer?  

2 wekelijks op zondagmorgen van 11u00-12u30 (online agenda kan u de data bekijken)

Prijs?

€ 12 per les

1e les?

Indien u een yogamatje hebt neem dit gerust mee. De studio beschikt over yogamatjes, blokjes, riemen en dekens voor gebruik. Zorg voor losse kledij en een flesje water. Voor de yin brengt u de 1e les ook een paar kussens mee. Geen bedkussens maar eerder sofakussens (kleine vierkantjes, rechthoeken,...) Het is belangrijk om te kunnen ontspannen in de houdingen dus hoe meer steun hoe beter.

Wat?

Yin yoga is een rustige vorm van yoga maar daarom zeker niet minder intens. Het gaat vooral over loslaten. Je neemt een houding aan voor enkele minuten, verkent je grenzen en komt dieper tot jezelf. Yin yoga werkt vooral op het soepel maken van gewrichten en bindweefsel.  Je laat je spieren helemaal los, wat moeilijk is voor iedereen de dag van vandaag. Het effect van Yin Yoga is een soepeler, energetisch stabiel en sterker lichaam. Het biedt een perfecte aanvulling bij de Yang stijlen, het stimuleert meridianen en organen en bereidt de geest voor op meditatie. De workshop is geschikt voor zowel beginnend yogi, als gevorderd yogi. Ook mensen met spierklachten e.d. zijn zeker welkom. Yin yoga heeft een goeie naam bij het behandelen van klachten zoals artrose, rugpijn e.d.
Het laat niet alleen je spieren los maar ook opgekropte emotie. Het brengt vrijheid in lichaam en geest.

lijntje.jpg

Zwangerschapsyoga

Prijs?

Reeks van 5 sessies € 50

Na uw inschrijving krijgt u een mail met de stortingsgegevens. U bent definitief ingeschreven van zodra de overschrijving toegekomen is.

Wanneer?

 2 wekelijks tussen 3 februari 2019 en 31 maart 2019 telkens van 10u00 tot 11u00

zondag 3 februari 2019
zondag 17 februari 2019
zondag 3 maart 2019
zondag 17 maart 2019
zondag 31 maart 2019

Doorheen de zwangerschap merk je als vrouw veel veranderingen in het lichaam. Niet alleen fysiek maar ook nieuw leven in je buik.  Niet alleen het lichaam verandert maar ook je emotionele staat van zijn op dat moment. Vaak heb je het gevoel dat de tijd veel te snel gaat. Zeker in de wereld van vandaag, waar veel mama's tot zelf een week voor de uitgerekende datum blijven werken en misschien het gezin uitbreiden, dus al kindjes hebben.

In de Zwangerschapsyoga denken we in eerste plaats aan de mama! Hoe je je voelt met dat mooie nieuwe leven in je buik. Neem tijd om je bewust te worden van wat staat te gebeuren, ontwikkel kracht en balans waarbij je je voorbereidt om bewust zwanger te zijn, bewust te bevallen en uiteindelijk een bewuste mama te zijn.

De bedoeling van deze yogavorm is om toekomstige mama's voor te bereiden op een bewuste bevalling met behulp van prenatale oefeningen. De houdingen zijn zowel voor toekomstige mama's in het begin van de zwangerschap als naar het einde toe. De houdingen worden telkens aangepast.

De sessie is geschikt voor vrouwen vanaf 16 weken. Neem een paar kussens mee zodat je altijd zo gemakkelijk mogelijk kan zitten/liggen. 

lijntje.jpg