lijntje.jpg

yoga

Wanneer?

Maandag: 9u45 19u45
Dinsdag: 19u45
Woensdag: 20u30 (tot eind december 2019)
Vrijdag 9u45 18u00

Prijs?

1e les: € 5
per les: € 10
10-beurtenkaart:  € 85
10-studentenkaart: € 70(enkel op vertoon van studentenkaart van de school)

1e les?

Indien u een yogamatje hebt neem dit gerust mee. De studio beschikt over yogamatjes, blokjes, riemen en dekens voor gebruik. Zorg voor losse kledij en een flesje water.
GRAAG RESERVEREN DOOR OP BOVENSTAANDE KNOP TE KLIKKEN

Wat?

Het in evenwicht brengen van ademhaling en beweging. Deze vorm van yoga bestaat uit een dynamisch geheel van ademtechieken en fysieke houdingen. Iedere les bestaat uit verschillende asana's (houdingen), die zorgen voor het versterken en openen van het volledige lichaam.  Het is een complete yogavorm die zowel de deur opent voor beginnende als gevorderde yogi's. 

Bij Studio Matahari werken wij vooral op alignement. Verbeteren van je houding, verminderen van pijn, tips & trics voor het dagelijkse leven. Dit gecombineerd met een goede ademhaling zorgt voor een evenwicht zowel fysiek als mentaal.

De plaatsen zijn beperkt voor de lessen dynamische yoga. Dit om ervoor te zorgen dat ik persoonlijk kan langskomen bij elke persoon om eventueel een houding te verbeteren of wat algemene uitleg te geven. Zo voel je beter wat je doet, krijg je persoonlijke aanpassingen op jouw maat en zal je ook sneller vorderen in houdingen.

Yin Yoga

IMG_20181028_121850_216.jpg

Prijs?

1e les: € 5
per les: € 12

1e les?

Indien u een yogamatje hebt neem dit gerust mee. De studio beschikt over yogamatjes, blokjes, riemen en dekens voor gebruik. Zorg voor losse kledij en een flesje water. Voor de yin brengt u de 1e les ook een paar kussens mee. Geen bedkussens maar eerder sofakussens (kleine vierkantjes, rechthoeken,...) Het is belangrijk om te kunnen ontspannen in de houdingen dus hoe meer steun hoe beter.
GRAAG RESERVEREN DOOR OP BOVENSTAANDE KNOP TE KLIKKEN

Wat?

Yin yoga is een rustige vorm van yoga maar daarom zeker niet minder intens. Het gaat vooral over loslaten. Je neemt een houding aan voor enkele minuten, verkent je grenzen en komt dieper tot jezelf. Yin yoga werkt vooral op het soepel maken van gewrichten en bindweefsel.  Je laat je spieren helemaal los, wat moeilijk is voor iedereen de dag van vandaag. Het effect van Yin Yoga is een soepeler, energetisch stabiel en sterker lichaam. Het biedt een perfecte aanvulling bij de Yang stijlen, het stimuleert meridianen en organen en bereidt de geest voor op meditatie. De workshop is geschikt voor zowel beginnend yogi, als gevorderd yogi. Ook mensen met spierklachten e.d. zijn zeker welkom. Yin yoga heeft een goeie naam bij het behandelen van klachten zoals artrose, rugpijn e.d.
Het laat niet alleen je spieren los maar ook opgekropte emotie. Het brengt vrijheid in lichaam en geest.

Wanneer?  

op zondagmorgen van 11u00-12u30

15 september - 29 september

13 oktober - 27 oktober

10 november - 24 november

8 december - 22 december

lijntje.jpg

Zwangerschapsyoga

Wanneer?

 per reeks 2 wekelijks van 10u00 tot 11u00

zondag 10 november 2019
zondag 24 november 2019
zondag 8 december 2019
zondag 22 december 2019

Prijs?

Reeks van 4 sessies € 50
losse les: € 15

Na uw inschrijving krijgt u een mail met de stortingsgegevens. U bent definitief ingeschreven van zodra de overschrijving toegekomen is.


Wat?

Doorheen de zwangerschap merk je als vrouw veel veranderingen in het lichaam. Niet alleen fysiek maar ook nieuw leven in je buik.  Niet alleen het lichaam verandert maar ook je emotionele staat van zijn op dat moment. Vaak heb je het gevoel dat de tijd veel te snel gaat. Zeker in de wereld van vandaag, waar veel mama's tot zelf een week voor de uitgerekende datum blijven werken en misschien het gezin uitbreiden, dus al kindjes hebben.

In de Zwangerschapsyoga denken we in eerste plaats aan de mama! Hoe je je voelt met dat mooie nieuwe leven in je buik. Neem tijd om je bewust te worden van wat staat te gebeuren, ontwikkel kracht en balans waarbij je je voorbereidt om bewust zwanger te zijn, bewust te bevallen en uiteindelijk een bewuste mama te zijn.

De bedoeling van deze yogavorm is om toekomstige mama's voor te bereiden op een bewuste bevalling met behulp van prenatale oefeningen. De houdingen zijn zowel voor toekomstige mama's in het begin van de zwangerschap als naar het einde toe. De houdingen worden telkens aangepast.

De sessie is geschikt voor vrouwen vanaf 16 weken. Neem een paar kussens mee zodat je altijd zo gemakkelijk mogelijk kan zitten/liggen. 

lijntje.jpg