yoga september 2018.jpg
lijntje.jpg

Yoga

prijs?

1e les: gratis
€10 per les
10-beurtenkaart:  € 85
10-studentenkaart: € 65(enkel op vertoon van studentenkaart van de school)

1e les?

Indien u een yogamatje hebt neem dit gerust mee. De studio beschikt over yogamatjes, blokjes, riemen en dekens voor gebruik. Zorg voor losse kledij en een flesje water. RESERVATIE VERPLICHT (klik op bovenstaande knop reserveer yoga en log in).

Wat?

Het in evenwicht brengen van ademhaling en beweging. Deze vorm van yoga bestaat uit een dynamisch geheel van ademtechieken en fysieke houdingen. Iedere les bestaat uit verschillende asana's (houdingen), die zorgen voor het versterken en openen van het volledige lichaam.  Het is een complete yogavorm die zowel de deur opent voor beginnende als gevorderde yogi's. 

Yin Yoga

Wanneer?  

2 wekelijks op zondagmorgen van 11u00-12u30 (online agenda kan u de data bekijken)

Prijs?

€ 12 per les

1e les?

Indien u een yogamatje hebt neem dit gerust mee. De studio beschikt over yogamatjes, blokjes, riemen en dekens voor gebruik. Zorg voor losse kledij en een flesje water. Voor de yin brengt u de 1e les ook een paar kussens mee. Geen bedkussens maar eerder sofakussens (kleine vierkantjes, rechthoeken,...) Het is belangrijk om te kunnen ontspannen in de houdingen dus hoe meer steun hoe beter.

Wat?

Yin yoga is een rustige vorm van yoga maar daarom zeker niet minder intens. Het gaat vooral over loslaten. Je neemt een houding aan voor enkele minuten, verkent je grenzen en komt dieper tot jezelf. Yin yoga werkt vooral op het soepel maken van gewrichten en bindweefsel.  Je laat je spieren helemaal los, wat moeilijk is voor iedereen de dag van vandaag. Het effect van Yin Yoga is een soepeler, energetisch stabiel en sterker lichaam. Het biedt een perfecte aanvulling bij de Yang stijlen, het stimuleert meridianen en organen en bereidt de geest voor op meditatie. De workshop is geschikt voor zowel beginnend yogi, als gevorderd yogi. Ook mensen met spierklachten e.d. zijn zeker welkom. Yin yoga heeft een goeie naam bij het behandelen van klachten zoals artrose, rugpijn e.d.
Het laat niet alleen je spieren los maar ook opgekropte emotie. Het brengt vrijheid in lichaam en geest.

lijntje.jpg

Hormoonyoga

Prijs?

dagworkshop (verplicht): € 85
hormoonyoga lessen: € 10 per les

Voor de dagworkshop dient het gehele bedrag van € 85 gestort te worden op onderstaande gegevens om uw plaats op de lijst te garanderen.

Storting op: ASM BVBA - Lange Vesting 16 - 8200 Brugge
BE 12 0689 0782 9592 - mededeling: dagworkshop hormoonyoga + naam en voornaam

Data?

Dagworkshop zondag 7 oktober 2018 van 9u30 tot 16u30

De lessen: 2 wekelijks op zondag (bekijk de agenda voor reservatie)

Wat?

83f8bffb1c1c39cbd963837b27756ef6--lol-funny-funny-jokes.jpg

Hormonen, wie zijn ze, wat doen ze? Soms komen we er helemaal gek van. Hormonen die uit balans zijn zorgen ervoor dat je jezelf niet lekker voelt. Hormoonyoga, ontwikkeld door Dinah Rodrigues, stimuleert de hormoonklieren waardoor de hormoonbalans in je lichaam wordt hersteld en je hormoonproductie op peil wordt gehouden. Ideaal bij klachten als: vermoeidheid, PMS, verminderde vruchtbaarheid, onregelmatige cyclus, laag libido, trage schildklier, cysten, (pre)menopauze, etc.

Voor wie?

Voor alle vrouwen vanaf 35+ of jongere vrouwen indien ze hormonale klachten (bv. pijnlijke menstruaties, pms, trage schildklier, enz) hebben. Geen yogavoorkennis vereist.

Voor wie niet?

Mannen, zwangere vrouwen, vrouwen die hormoongevoelige borstkanker hebben/hadden, vrouwen met vergevorderde endometriose of myomen, vrouwen korter dan 20 weken bevallen. 

Meer info

Wie wil starten met hormoonyoga dient eerst de dagworkshop te volgen. Die dag leer je de houdingen specifiek voor de hormoonyoga en krijg je informatie over alles die met hormonen te maken heeft.  Na de workshop krijg je de houdingen op papier mee om deze thuis te overlopen. Nadien kan u de vrijblijvende lessen volgen op zondagmorgen. De dagworkshop zal op zondag 7 oktober 2018  zijn. De uren van de workshop zullen van 9u30 tot 12u00 zijn, middagpauze van 12u00 tot 13u30 daarna opnieuw les van 13u30 tot 16u30.

Zwangerschapsyoga

Prijs?

Reeks van 6 sessies € 60

Storting op: ASM BVBA - Lange Vesting 16 - 8200 Brugge
BE 12 0689 0782 9592 - mededeling: zwangerschapsyoga + naam

U bent ingeschreven van zodra de overschijving toegekomen is. U ontvangt een bevestigingsmail na de storting.

Wanneer?

 

Reserveren?

Op onderstaande knop kunt u klikken en reserveren. Na de reservatie ontvangt u een mail waarop de betalingsgegevens vermeld staan. 

Doorheen de zwangerschap merk je als vrouw veel veranderingen in het lichaam. Niet alleen fysiek maar ook nieuw leven in je buik.  Niet alleen het lichaam verandert maar ook je emotionele staat van zijn op dat moment. Vaak heb je het gevoel dat de tijd veel te snel gaat. Zeker in de wereld van vandaag, waar veel mama's tot zelf een week voor de uitgerekende datum blijven werken en misschien het gezin uitbreiden, dus al kindjes hebben.

In de Zwangerschapsyoga denken we in eerste plaats aan de mama! Hoe je je voelt met dat mooie nieuwe leven in je buik. Neem tijd om je bewust te worden van wat staat te gebeuren, ontwikkel kracht en balans waarbij je je voorbereidt om bewust zwanger te zijn, bewust te bevallen en uiteindelijk een bewuste mama te zijn.

De bedoeling van deze yogavorm is om toekomstige mama's voor te bereiden op een bewuste bevalling met behulp van prenatale oefeningen. De houdingen zijn zowel voor toekomstige mama's in het begin van de zwangerschap als naar het einde toe. De houdingen worden telkens aangepast.

De sessie is geschikt voor vrouwen vanaf 16 weken. Neem een paar kussens mee zodat je altijd zo gemakkelijk mogelijk kan zitten/liggen. 

lijntje.jpg