13413643_1725214481025183_5615317942104405661_n.jpg

wijnyoga

Wanneer?

donderdag 17 januari 2019 van 19u30 tot 21u30
donderdag 31 januari 2019 van 19u30 tot 21u30

Wat?

Volg nu yoga op een unieke locatie in Brugge, het salon boven Wijnbar Blend. Geniet na de yoga van een wijndegustatie waarin u de verschillende wijnstijlen leert ontdekken. Niet te technisch maar zeer amusant gegeven door Kees Dobbelaar, beste sommelier van België 2009. Een degustatie van 1 bubbel, 2 witte wijnen en 2 rode wijnen dit met een hapje en een beetje uitleg na een welverdiend uurtje dynamische yoga.

LET OP! De plaatsen zijn beperkt tot 10 personen.

Prijs?

€ 30 cash te betalen boven bij aankomst

Locatie?

Wijnbar Blend - Kuipersstraat 6-8 in Brugge (tegenover de bibliotheek De Biekorf)

Reserveren? klik op onderstaande knop

Yoga Voor Rug

Wanneer?

Wat?

wervelkolom-zijaanzicht.jpg

Heeft u een zittende job of specifieke rugklachten of wil u preventief werken? Dan ben je bij deze workshop aan het juiste adres. Deze workshop is geschikt voor mensen met en zonder klachten. Geschikt voor beginners en gevorderden. We nemen specifieke houdingen aan die de rug en buik kunnen versterken, ook houdingen en tips die u in uw dagelijks leven kan toepassen. Een goede houding zorgt voor betere vitaliteit en minder klachten. 
Door de houdingen te bekijken leert u uw lichaam kennen, de krachten van je lichaam alsook de tekortkomingen. Bewust leren omgaan met je dagelijkse doen en laten en dit combineren om naar een gezond lichaam te werken. Ademhaling en houdingen brengen je tot rust en versterken de spieren.
Je leert niet enkel yogahoudingen die je thuis kan verder doen, je leert ook hoe je in het dagelijkse leven manieren kan aanpassen om pijn te verlichten, pijn te verhinderen,.... Dus ook al heb je nog nooit yoga gedaan, of sta je er weinig of niet voor open... schrijf je toch in! De 1e stap naar beterschap (of preventie) is je bewust worden! Je krijgt ook oefeningen mee naar huis in een bundel.

Prijs?

€ 20 cash te betalen.

Reserveren?

lijntje.jpg

Yoga voor ogen - schouders - nek

menselijke-anatomie-die-gezicht-hoofd-schouders-en-rug-tonen-62933336.jpg

Wanneer?

Wat?

Een zittende job? Of een actieve job? Last van hoofdpijn, nekpijn, rugklachten? Dan ben je hier aan het juiste adres. Je krijgt informatie waar je je weet in te vinden. Krijgt tips mee over wat je zelf kan doen om je pijn te verzachten. En niet te vergeten, je leert een reeks oefeningen aan die je zelf thuis (of op het werk) kan doen om je te helpen. U krijgt een bundel met oefeningen meer naar huis.

Prijs?

€20 cash te betalen

Reserveren?

Duo yoga

Wanneer?

 

Wat?

IMG_2015.133933_0.JPG

Het is niet wat je in eerste opzicht denkt! We halen geen acrobatentoeren uit. De bedoeling van de les duo yoga is dat je samen een houding ontdekt, ontdekt waar het voor jou wat uitdagender wordt en wat de ander kan doen om daarbij te helpen. Je bent meer dan welkom alleen of je brengt zelf iemand mee. We zorgen voor een even aantal inschrijvingen zodat iedereen zeker een partner heeft.

Zie het als een ontdekking van houdingen die je anders alleen zou doen, maar nu met steun, hulp, ... het is een nieuwe ervaring en je helpt elkaar op weg. Je respecteert elkaars limieten, je durft ook samen met de ander je grens verleggen.

Prijs?

€ 15 cash te betalen

Reserveren?

lijntje.jpg

Wat is yoga

Wanneer?

the-bandhas-1.png

 

Wat?

yoga-ademhalingen-per-minuut.jpg

Wat kan yoga betekenen voor jou. Tijd om eens stil te staan bij je gedachten. Daarnaast is de workshop gemaakt om meer uitleg te geven. Dit over ademhaling (verschillende soorten), de bandha's ( keel-buik-bekken), verschillende houdingen, meditatietechnieken. Iedereen krijgt ook de kans om vragen te stellen, het is een workshop die niet enkel de houdingen inhoudt maar ook een klein stukje theorie. Houdingen zoals de kaars e.d. worden toegelicht vanwege de vraag in de lessen. Dit is echter geen volle theorieles, dat is niet de bedoeling van yoga. We gaan ook verschillende houdingen doen. Een gevulde zondagmorgen met nieuwigheden, antwoorden maar vooral 'vreugde' en het 'kunnen loslaten'!

Stel je vragen bij het inschrijvingsformulier. De antwoorden krijgt u in de les zelf! U krijgt een bundel met meer informatie voor thuis mee.

Prijs?

€ 20 cash te betalen

Reserveren?

lijntje.jpg