Yoga Voor Rug

Wanneer?

 

10u30 tot 12u30

Wat?

Heeft u een zittende job of specifieke rugklachten? Dan ben je bij deze workshop aan het juiste adres. Deze workshop is geschikt voor mensen met klachten en zonder klachten. Geschikt voor beginners en gevorderden. We nemen specifieke houdingen aan die de rug en buik kunnen versterken, ook houdingen en tips die u in uw dagelijks leven kan toepassen. Een goede houding zorgt voor betere vitaliteit en minder klachten. 
Door de houdingen te bekijken leert u uw lichaam kennen, de krachten van je lichaam alsook de tekortkomingen. Bewust leren omgaan met je dagelijkse doen en laten en dit combineren om naar een gezond lichaam te werken. Ademhaling en houdingen brengen je tot rust en versterken de spieren.

Prijs?

€ 15

Reserveren?


Wat is yoga

Wanneer?

zondag 12 november 2017

10u30 tot 12u30

Wat?

Wat kan yoga betekenen voor jou. Tijd om eens stil te staan bij je gedachten. Daarnaast is de workshop gemaakt om meer uitleg te geven. Dit over ademhaling (verschillende soorten), de bandha's ( keel-buik-bekken), verschillende houdingen, meditatietechnieken. Iedereen krijgt ook de kans om vragen te stellen, het is een workshop die niet enkel de houdingen inhoudt maar ook een klein stukje theorie. Houdingen zoals de kaars e.d. worden toegelicht vanwege de vraag in de lessen. Dit is echter geen volle theorieles, dat is niet de bedoeling van yoga. We gaan ook verschillende houdingen doen. Een gevulde zondagmorgen met nieuwigheden, antwoorden maar vooral 'vreugde' en het 'kunnen loslaten'!

Prijs?

€ 15

Reserveren?


Yoga voor ogen - schouders - nek

Wanneer?

Zondag 10 december 2017

10u30 -12u30

Wat?

Een zittende job? Of een actieve job? Last van hoofdpijn, nekpijn, rugklachten? Dan ben je hier aan het juiste adres. Je krijgt informatie waar je je weet in te vinden. Krijgt tips mee over wat je zelf kan doen om je pijn te verzachten. En niet te vergeten, je leert een reeks oefenigen aan die je zelf thuis (of op het werk) kan doen om je te helpen.

Prijs?

€15

Reserveren?


Mannenyoga

Wanneer?

 

Wat?

De naam van de workshop spreekt voor zich. Hoe blij we zijn dat de vrouwen de weg vinden naar de yogamat is het voor mannen vaak nog een taboe. Veel te soft, te zweverig,.... Veel verschillende meningen en gedachten. Met deze workshop wil ik de kans nemen om ook aan de mannen duidelijk te maken dat yoga een verschil kan maken in hun leven. Door de opwarming zorgen we ervoor dat spieren en gewrichten loskomen voor ze belast worden in de asana's ( houdingen). Het gebruik van de juiste techniek en alignment van deze houdingen zorgen ervoor dat je soepeler en krachtiger in je hele lichaam en geest wordt. Naast versterking van de spieren leer je ook meer ademhalingsoefeningen en ontspanningsoefeningen. Niet alleen vrouwen zijn vatbaar voor stress. Mannen verstoppen het gewoon beter. Langdurige yoga zorgt voor een verbeterde doorstroming van je energie en levenskracht en zorgt voor stimulatie van de organen. Je lichaamshouding verbetert en je leert beter ademen. Coördinatie en concentratie verbeteren, je leert bewust ademen waardoor je meer ruimte gaat scheppen in lichaam en geest. Je leert onnodige (spier)spanningen loslaten. 

Deze les is geschikt voor beginner en gevorderd, sporter/ niet-sporter. Je moet er niet soepel voor zijn en geen spierkracht hebben. Je laat de vooroordelen die je over yoga hebt los, en komt naast enkel mannen je hoofd leeg maken en je spieren opbouwen.

Prijs?

€ 9

Reserveren?